από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άφαντη η Αγαπηδάκη - Την... περίμεναν από το υπουργείο Μετανάστευσης

Ο Μητσοτάκης με την Αγαπηδάκη και τον Δοξιάδη

Ο Μητσοτάκης με την Αγαπηδάκη και τον Δοξιάδη

Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020

Θυμάστε την περίφημη Ειρήνη Αγαπηδάκη, που είχε διοριστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα ανήλικα κατόπιν πρότασης του σκηνοθέτη Απόστολου Δοξιάδη; Ε, φαίνεται ότι δεν τής άρεσε η καινούργια της θέση, καθώς πέπλο μυστηρίου καλύπτει το κατά πόσον ασκεί τα νέα της καθήκοντα, σύμφωνα με το matrix24.gr.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες η «Αυγή», η συντονίστρια ήταν απούσα από μία σύσκεψη που αφορούσε την «καρδιά» της υποψηφιότητάς της: τη μετεγκατάσταση ασυνόδευτων ανήλικων από τη χώρα μας στη Σερβία, στην οποία μετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος με τον πρέσβη της Σερβίας, Ντούσαν Σπασόγεβιτς και την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Υποτίθεται ότι από την ώρα που διορίστηκε εθνική συντονίστρια η κ. Αγαπηδάκη, περνούσε σ’ αυτή -και μέσω αυτής, απευθείας στο Μαξίμου- η αρμοδιότητα για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Όμως, τώρα είναι θολό αν στο νέο, αυτόνομο υπουργείο υπάρχει αυτή η αρμοδιότητα, αλλά και γιατί απουσίασε η Ειρήνη Αγαπηδάκη από μία τέτοια κρίσιμη σύσκεψη. Πάντως, από το υπουργείο Μετανάστευσης λένε ότι... την περίμεναν.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή