από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Βόμβα»: Η συνάντηση του Σημίτη με τον Σαμαρά στο «άντρο» της αριστοκρατίας και όλο το παρασκήνιο

Κώστας Σημίτης και Αντώνης Σαμαράς

Κώστας Σημίτης και Αντώνης Σαμαράς

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020

Όταν δύο πρώην Πρωθυπουργοί και μάλιστα αντίπαλων παρατάξεων συναντιούνται, τότε το ενδιαφέρον δεν μπορεί παρά να εκτοξεύεται στα ύψη για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Και εδώ δεν μιλάμε για μια απλή συνομιλία, αλλά για συζήτηση που κράτησε αρκετή ώρα συνοδευόμενη από μεσημεριανό φαγητό στο «Ζόναρς»!

Ο λόγος, σύμφωνα με το olympia.gr,  για τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Σημίτη που βρέθηκαν χθες στο «άντρο» της αριστοκρατίας. Οι δύο άνδρες ήταν αρκετά απορροφημένοι στη συζήτησή τους, με την απορία να γεννιέται: πρόκειται για «συμμαχία» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Ο Αντώνης Σαμαράς εδώ και καιρό φαίνεται να βρίσκεται σε αντίθετη πορεία από το Μέγαρο Μαξίμου, προκαλώντας τριβές και εσωτερικούς τριγμούς στη Νέα Δημοκρατία, ενώ του καταλογίζουν ότι ροκανίζει και να προσπαθεί να αποδυναμώσει τον Κ.Μητσοτάκη.

Που κολλάει ο Κώστας Σημίτης σε όλα αυτά; Ίσως σε… συμβουλευτικό ρόλο χειρισμού εσωκομματικών καταστάσεων, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε.

Οι δύο άνδρες βέβαια δεν βρέθηκαν για πρώτη φορά σήμερα, έχουν και παρελθόν συναντήσεων υπό το βάρος διαφόρων υποθέσεων…

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή