από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Μπράβο Νάντια...» - Πολύ ικανοποιημένη η ΝΔ με την Γιαννακοπούλου - To like του Πέτσα που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ)

Η Νάντια Γιαννακοπούλου

Η Νάντια Γιαννακοπούλου

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι στέλεχος και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής. Ναι, αλλά ταυτόχρονα είναι και θερμή υποστηρίκτρια της απόλυτης συμπόρευσης και ταύτισης του κόμματος της Φώφης Γεννηματά με τη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή με τη Δεξιά, ενώ δείχνει να ασφυκτιά στον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει. Πιθανότατα θα ήθελε με κάποιον τρόπο να είχε γίνει υπουργός της σημερινής κυβέρνησης. Πολλά στελέχη εξάλλου του πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ έχουν βρει πολιτική στέγη ή τουλάχιστον εκδηλώνουν τη συμπάθειά τους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Δεν είναι μόνο ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν υπέρ μίας ενδεχόμενης κυβερνητικής σύμπραξης του ΚΙΝΑΛ - ΝΔ, δηλαδή υπέρ της μετουσίωσης σε σχήμα κυβερνητισμού του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου που συγκροτήθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν θέλει ούτε να ακούει για πιθανή προσέγγιση του κόμματός της με τον συγγενή πολιτικό φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα δείχνει να ενοχλείται κάθε φορά που το Κίνημα Αλλαγής διαφοροποιείται ή παίρνει θέση κατά της νεοφιλελεύθερης στρατηγικής που επιβάλλουν στη χώρα ο Μητσοτάκης και το κόμμα του. 

Και φυσικά ούτε που θέλει να ακούει τα σενάρια των τελευταίων ημερών περί προσέγγισης του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, της Φώρης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα, ή όποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με όποιο στέλεχος του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ. Το απέδειξε αυτό με την επιστολή που έστειλε στην Φώφη Γεννηματά, μέσω της οποίας εξέφρασε την αγωνία της για την πιθανή προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά για την απομάκρυνση από τη ΝΔ. 

Η δραστηριότητά της δεν πέρασε απαρατήρητη. Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν τον αγώνα της να παραμείνει το Κίνημα Αλλαγής ουρά της Δεξιάς. Και μάλιστα στην κυβέρνηση δεν διστάζουν να εκδηλώσουν δημόσια τη συμπάθειά τους στο προς το πρόσωπο της Νάντιας Γιαννακοπούλου και τη θερμή τους υποστήριξη. 

Το Like του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, είναι αποκαλυπτικό. Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί: 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή