από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Μέχρι τότε καλό είναι...» - Ξέσπασμα Λακόπουλου που βγάζει στη φόρα τα πρόσωπα που κατέστρεψαν και καταστρέφουν τον ΣΥΡΙΖΑ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο Γιώργος Λακόπουλος

Ο Γιώργος Λακόπουλος

Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2020

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το τελευταίο άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου στο anoixtoparathyro.grQ

Σε ένα κόμμα εξουσίας έχουν σημασία τα ονόματα στη  μαρκίζα. Όσοι έχουν καεί -και το έχουν κάψει- όσοι ζυγίσθηκαν, μετρήθηκαν και βρέθηκαν ελλιπείς, όσοι ανάλαβαν ρόλους στο κόμμα ή την κυβέρνηση και απέτυχαν, όσοι εκτέθηκαν- ή απλώς πιάστηκαν κορόιδα -και τώρα τους κρεμάνε κουδούνια με το παραμικρό οι αντίπαλοι, πρέπει να μετακομίσουν στα πίσω καθίσματα.  

Κανείς δεν φεύγει, αν δεν έχει ηθικές εκκρεμότητες. Αλλά δεν είναι  κατάλληλοι για τη πρώτη γραμμή όσοι έχουν αρνητικά φορτία και σκελετούς στις ντουλάπες τους.

Να μιλήσουμε με ονόματα; Ο Σκουρλέτης είναι η επιτομή της αποτυχίας ως επικεφαλής του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ. Ο  Παπαδημούλης έμπλεξε την πολιτική με το Ε-9. Ο Παππάς  κατέστησε το τηλεοπτικό τοπίο χώρο για  ‘γερά πορτοφόλια’ και επιπλέον όπου πήγαινε άφηνε πίσω του και μια κασέτα.

Ο Πολάκης, χαντάκωσε τον μαχητικό εαυτό του με την ευτέλεια του λόγου του. Η  Δούρου πήγε στη μόνη αναμέτρηση που όφειλε να απέχει εθελουσίως κι έσυρε μαζί της και το κόμμα της ως  πρόβατο επί σφαγή.

Είναι πρόσωπα με ικανότητες και ιστορία. Αλλά κάτι έκαναν λάθος και κατέστησαν ευάλωτοι. Θα περάσει καιρός μέχρι να ανακτήσουν το παλιό τους εκτόπισμα. Ως τότε καλό είναι να μην γίνονται βαρίδια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο anoixtoparathyro.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή