από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Κατέρρευσαν» σε Μαξίμου και ΚΙΝΑΛ με νέα δημοσκόπηση - Το ποσοστό που τρόμαξε τον Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020

Εφιάλτες πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν στο Μαξίμου αλλά κυρίως στην Χαριλάου Τρικούπη βλέποντας την δημοσκόπηση του Star. Για πρώτη φορά από την εκλογή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδοκιμάζεται από τους πολίτες, παρά την προστασία που έχει από όλα τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι πραγματικά εξωφρενικό να έχουμε την πρώτη κυβέρνηση στην μεταπολίτευση της οποίας ο επικεφαλής δεν έχει δεχτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο κριτική από οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι. Μιλάμε φυσικά για τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, γιατί στα περιφερειακά η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική.

Μολις το 13% των πολιτών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον πρωθυπουργό

Εκεί όμως που πρέπει να αρχίσουν τα υπογλώσσια, είναι στην Χαριλάου Τρικούπη. Που νιώθουν πλέον την καυτή ανάσα του Βελόπουλου να τους απειλεί – εάν δεν τους έχει γκρεμίσει ήδη – από την τρίτη θέση. Πάντως και στην Κουμουνδούρου δεν πρέπει να πανηγυρίζουν, γιατί καλές οι δικαιολογίες για τον πόλεμο που δέχονται από τα κανάλια, όταν όμως αποδοκιμάζουν αυτονόητες θέσεις όπως αυτή της Θεοδώρας Τζάκρη η πετάγονται Αντιρρησίες όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος της πλέον ακατάλληλες στιγμές, δεν τους φταίει ούτε ο Σκάι ούτε το Πρώτο Θέμα.

Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει να εφησυχάζει ακριβώς επειδή οι άλλοι έχουν πατώσει. Πρέπει να θυμάται τι ακριβώς έπαθε ο Γιώργος Παπανδρέου που κι αυτός κάλπαζέ στις δημοσκοπήσεις ακόμα και μετά το μνημόνιο.

ΠΗΓΗ: olympia.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή