από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι...» - Τι απαντά η Καϊλή στα σενάρια που την θέλουν νέα... αρχηγό της Κεντροαριστεράς

Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή

Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020

Κάθε άλλο παρά διαψεύδει τα σενάρια περί υποψηφιότητάς της για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 απάντησε για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια, σχολιάζοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών που την θέλουν σε κεντρική ηγετική θέση για στο χώρο της Κεντροαριστεράς σημείωσε ότι: «Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι  υποψήφια».

Όπως τόνισε: «Πάντα το ΚΙΝΑΛ σας κρατάει σε ενδιαφέρον , πάντα συζητάμε για τις αλλαγές στην ηγετική μας ομάδα . Θεωρώ ότι ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ είναι πολύ σημαντικός . Πάντως αυτή η στιγμή δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη για να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα. Εγώ εργάζομαι για την Ελλάδα στην Ευρώπη σε δύσκολες συνθήκες. Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι υποψήφια. Αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου. Σε 2 – 3 χρόνια  έχουν ανάγκη να αλλάξουν τα πράγμα… Για νωρίτερα δεν το βλέπω εύκολο».

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η κ. Καϊλή δεν αποκλείεται να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ή να ηγηθεί μίας μεγαλύτερης κεντροαριστεράς. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή