από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αίσχος: Ο Σκέρτσος έχει το θράσος σήμερα και μιλά για σεξουαλικά εγκλήματα

Ο Άκης Σκέρτσος

Ο Άκης Σκέρτσος

Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021

Ποιος δεν θυμαται τον Ακή Σκέρτσο και την αποκρουστική παρέμβαση με στόχο την εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη, όταν βγήκε για να την εγκαλέσει για την πύρινη εισήγηση της κατά των δύο καθαρμάτων που βίασαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν την ατυχή Ελένη;

Είναι χαρακτηριστικο παράδειγμα μιας κυβερνησης που μπορεί να παρουσιάζει ελλείμματα σε όλο το εύρος της λειτουργίας της, από την εθνική οικονομία έως τα θέματα δημοκρατικής διακυβέρνησης, παρουσιάζει όμως πλεόνασμα σε έναν τομέα. Αυτόν του θράσους, καθώς το θράσος της περισσεύει.

Ο Ακης Σκερτσος λοιπόν είναι ένα χαρακτηριστικο παράδειγμα εκείνων των άγνωστου παραταξιακής ταυτότητας υπουργών, που ουδείς γνωρίζει με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προκαλούν το Δημόσιο αίσθημα με τις ελάχιστες παρεμβάσεις τους.

Έπειτα λοιπόν από εκεινη την απαίσια και αντιθεσμική ενέργεια στη δίκη για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλουδη, ο εν λόγω υπουργός θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος που θα είχε το θράσος να μιλήσει για τα θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Και όμως για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ότι το βαρέλι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν έχει πάτο!

Αντί λοιπόν να σιωπήσει ο κύριος Σκέρτσος, βγήκε και έκανε δήλωση «υπέρ των θυμάτων».

Αιδώς!

ΠΗΓΗ: olympia.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή