από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η οργή του Κυριάκου: Τα... γαλλικά για τον Θέμο που τον πήρε στο λαιμό του

Ο Θέμος Αναστασιάδης ή άλλως κομιστής

Ο Θέμος Αναστασιάδης ή άλλως κομιστής

Η οργή του Κυριάκου για τον Θέμο Αναστασιάδη
Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016

Δεν μπορεί να χωνέψει, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, τον απερίγραπτο διασυρμό του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ο συνήθως ήρεμος Κυριάκος, αφού τράπηκε σε άτακτη φυγή από τη Βουλή με αφορμή την τροπολογία που έφερε οι κυβέρνηση για τις offshore, ξέσπασε στους συνεργάτες του, ενώ λέγεται ότι εξάντλησε την... γαλλική του κουλτούρα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς  για τον Θέμο Αναστασιάδη που με το πρωτοσέλιδό του για τις offshore εταιρείες παρέσυρε ένα ολόκληρο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα πρωτοφανές Bατερλώ. Το χειρότερο; Με την τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση για τις offshore στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ο Κυριάκος θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν για να ξεφορτωθούν τις μετοχές που έχουν σε ξένες εταιρείες.

 

Και να φανταστεί κανείς ότι η ΝΔ καλούσε όλη την εβδομάδα την κυβέρνηση σε... κοινοβουλευτική αναμέτρηση.

 

Η οργή του Κυριάκου ήταν εξαιρετικά μεγάλη κυρίως για τους συνεργάτες που όχι μόνο ήταν αδιάβαστοι, αλλά στήριξαν μια ολόκληρη στρατηγική κατά της κυβέρνησης Τσίπρα στα πρωτοσέλιδα αστείων εφημερίδων όπως το Πρώτο Θέμα. 

 

Σε κάθε περίπτωση, ότι και να έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης (όταν δεν ασχολείται με το να καλεί πορνοστάρ στις εκπομπές του), ότι και να έκαναν οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, οι οποίοι είναι γνωστοί στην πιάτσα για την ανεπάρκεια τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ και αυτό μετράει. 

 

Όπως λέει και ο λαός: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή