από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΣΟΚ: Συνάντηση του Καλογρίτσα με το δεξί χέρι του Μητσοτάκη (ΦΩΤΟΣ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Καλογρίτσας και Θεοδωρικάκος

Καλογρίτσας και Θεοδωρικάκος

Δείτε τις αποκαλυπτικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2016

Την ώρα που πολλά γράφονται και λέγονται για τη διαπλοκή και το κατά πόσο η κυβέρνηση με τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα κατάσταση που να μοιάζει δήθεν με την παλιά, την στιγμή που η ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση για σχέσεις με κάποιους από τους νέους καναλάρχες, μία συνάντηση έρχεται να δημιουργήσει διάφορους συνειρμούς και υποψίες για βρώμικα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος των... ανυποψίαστων. Ο λόγος για τη συνάντηση που είχαν στη Θεσσαλονίκη ο νέος καναλάρχης κ. Χρήστος Καλογρίτσας και το δεξί χέρι του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στη συμπρωτεύουσα. Άραγε τι να ειπώθηκε σε αυτό το τετ α τετ; Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον με δεδομένο μάλιστα ότι ο κ. Καλογρίτσας φέρεται να είναι δήθεν ο καναλάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, το ραντεβού αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε οτι ο κ. Καλογρίτσας και ο κ. Θεοδωρικάκος ήταν μέχρι πρόσφατα συνέταιροι στην εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO.

Και όλα τα παραπάνω για να μην τρώει κουτόχορτο ο κόσμος. Να υποθέσουμε ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν εντολής του Κυριάκου Μητσοτάκη; Να υποθέσουμε ότι κάποιοι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό; Να υποθέσουμε ότι αυτοί είναι κάποιοι από τους παλιούς καναλάρχες και η ηγεσία της ΝΔ;

Δείτε τις φωτογραφίες από το newpost.gr

Καλογρίτσας-Θεοδωρικάκος

Καλογρίτσας-Θεοδωρικάκος

Καλογρίτσας-Θεοδωρικάκος

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή