από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ προκαλεί ο Μητσοτάκης: «Οι συνταξιούχοι μας λένε ότι δεν θέλουν το επίδομα, γιατί έχουν και άλλα εισοδήματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016

Τυφλωμένος από την εμμονή του να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα και να αποσταθεροποιηθεί η χώρα, αλλά και σταθερά αφοσιωμένος στο αφεντικό του, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης επανέρχεται στο θέμα της της 13ης σύνταξης με μία απίστευτη δήλωση, ενδεικτική του κοινωνικού μίσους με οποίο είναι εμποτισμένος ο γιος του αποστάτη.

Στην ερώτηση για το επίδομα των συνταξιούχων που έδωσε η κυβέρνηση, η απάντηση του κ. Μητσοτάκη προκαλεί ανατριχίλα καθώς μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το επίδομα αυτό δίνεται σήμερα σε συνταξιούχους χωρίς κανένα απολύτως εισοδηματικό κριτήριο. Είπαμε ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν ανάγκη κοινωνικής στήριξης. Μακροχρόνια άνεργοι, άνθρωποι που είναι κάτω από το επίπεδο της φτώχειας. Το Κράτος εξακολουθεί και αυξάνει τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του, δεν πληρώνει την αγορά, την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας επιλέγει να δώσει αυτό το επίδομα μόνο στους συνταξιούχους, χωρίς μάλιστα εισοδηματικά κριτήρια. Οι συνταξιούχοι που έχουν πολλά άλλα εισοδήματα, οι ίδιοι έρχονται και λένε ότι εμείς δεν πρέπει να πάρουμε αυτό το επίδομα, γιατί έχουμε και άλλα εισοδήματα».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή