από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Γιώργος Τράγκας έβγαλε στη σέντρα το νέο μεγάλο έρωτα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Γιώργος Τράγκας και Κυριάκος Μητσοτάκης

Γιώργος Τράγκας και Κυριάκος Μητσοτάκης

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017

Μέσα από τη νέα του ραδιοφωνική… γωνιά, το Παραπολιτικά FM 90,1, o Γιώργος Τράγκας ήταν ιδιαίτερα… ερωτικός σήμερα, σχολιάζοντας τα πάντα!

Δεν μπορούσε να μην ξεκινήσει από το… φλερτ του Κυριάκου Μητσοτάκη  με τη Γερμανίδα Καγκελάριο: «Κυρίες και κύριοι, ενώ η Ευρώπη οδηγείται σε διάσπαση όπως σημειώνει μερίδα του ευρωπαϊκού τύπο οι Γερμανοί εκβιάζουν για μία ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει σφαγιαστικά μέτρα κατά των Ελλήνων πολιτών. Ενώ η περίφημη κα Λαγκάρντ υπογραμμίζει αναμένοντας οδηγίες του Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν μπορεί να γίνει καμία ειδική συμφωνία για την Ελλάδα.

Σήμερα κυρίες και κύριοι του Αγίου Βαλεντίνου από χθες ζούμε τον ΈΡΩΤΑ τον καινούργιο έρωτα της κας Μέρκελ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος τόνισε στην καρδιά της καγκελαρίας ότι η Ελλάς ανήκει στο σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης δηλαδή στη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη».

Και συνέχισε: «Φίλες και φίλοι την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Άνγκελα Μέρκελ ξεκίνησαν στο Βερολίνο το μεγάλο έρωτά τους, μιλώντας για τα κτίρια των κομμάτων τους, για το μεγάλο του CDU και το μικρό φτωχικό της ΝΔ. Ο αγαπημένος μας Κυριάκος φώναξε στο Βερολίνο: ΙΧΛΙΜΠΕΝΤΙ, ΙΧΛΙΜΠΕΝΤΙ είμαι δικός σου! Εμείς θα κάνουμε περισσότερες μεταρρυθμίσεις, δηλαδή θα εισπράττουμε περισσότερους φόρους, έλα σε εμένα αγαπημένη. Τα μάτια του χθες έδειχναν το ευρωπαϊκό – γερμανικό πάθος του. Είχε κάτι μάτια….λαμπερά, έβλεπε μπροστά το στήθος της καγκελαρίου και νόμιζες ότι έβλεπε την Κιμ Μπάσιντζερ όταν ήταν νέα».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή