από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Αν είσαι άντρας πες το δημόσια...» - Εκτός εαυτού η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
Παρασκευή, 26 Μάιος 2017

Εκτός εαυτού βγήκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με τον συνάδελφό της του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Συρμαλένιο.

Την ώρα συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, η «γαλάζια» βουλευτής σε έξαλλη κατάσταση, ζήτησε εξηγήσεις από τον κυβερνητικό βουλευτή σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

«Αν είσαι άντρας πες το δημόσια. Τι τραμπουκισμοί είναι αυτοί εναντίον των γυναικών μέσα στη Βουλή;» ακούγεται να λέει η Αν. Ασημακοπούλου, απευθυνόμενη προς το προεδρείο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίσθηκε στους δημοσιογράφους ότι ο Ν. Συρμαλένιος της είπε: «Μπράβο. Ωραίο στυλ έχεις μωρή» ωστόσο υπήρξε άμεση διάψευση του Δ. Συρμαλένιου.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά την κ. Ασημακοπούλου και δηλώνω ότι σεξιστικές εκφράσεις όπως ''μωρή'' δεν ανήκουν στο λεξιλόγιό μου, δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα μου, αλλά και με τη συνείδησή μου. Όλοι όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμιά σχέση με το άτομό μου.

Προφανώς πρόκειται για μια νέα συστηματική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να συκοφαντήσει με κάθε τρόπο της κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.  

Σ.Ι.

efsyn

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή