από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Αντώναρος εναντίον της διχαστικής προσέγγισης Σαμαρά, προαναγγέλλει πολιτικές εξελίξεις

Το μήνυμα του Ευάγγελου Αντώναρου

Το μήνυμα του Ευάγγελου Αντώναρου

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ για την ακροδεξιά στροφή του κόμματος και τον διχασμό που καλλιεργεί το Μέγαρο Μαξίμου
Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2013

"Ευτυχώς που υπάρχουν στον τόπο νηφάλιες και λογικές δυνάμεις που θα στήσουν αναχώματα στους αρχιτέκτονες των διχαστικών προσεγγίσεων".

Με αυτό το tweet ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος στράφηκε ξεκάθαρα εναντίον του διχαστικού παραληρήματος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σήμερα στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. 

Μάλιστα με άλλο tweet ο Ευάγγελος Αντώναρος προαναγγέλλει πολιτικές εξελίξεις: "Αρχίζουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εβδομάδες με (όπως προβλέπω) πολλές ανατροπές. Θα τις διαβούμε μέρα-μέρα από την Κυριακή. 


Εκτός αυτού εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ένα ακόμη μήνυμα του πρώην εκπροσώπου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. "Μεγάλη τέχνη να κατέχεις το "καρτέρι" στην πολιτική, αλλά και στη ζωή γενικότερα". 

Τι να εννοεί άραγε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ; Μένει να το δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως γεγονός είναι ότι όσο περνά ο καιρός το Μέγαρο Μαξίμου και η ακροδεξιά που κατοικοεδρεύει εκεί απομονώνεται όλο και πιο πολύ εντός της Νέας Δημοκρατίας. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή