από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΡΟΥΚΕΤΕΣ από το δεξί χέρι του Μητσοτάκη για τους ακροδεξιούς Άδωνι και Φριζή

Ακροδεξιοί

Ακροδεξιοί

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018

«Εγώ δεν υιοθετώ τις απόψεις του ραβίνου και θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι τουλάχιστον σε μία τόσο δημόσια προβολή δεν μπορεί κανείς να επιτίθεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας, ερωτηθείς για τις δηλώσεις του ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, αλλά και τα όσα έγραψε σχετικά στο Twitter ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Τσιάρας διευκρίνισε ότι ο ίδιος εκφράζει την προσωπική του άποψη, ωστόσο ανέφερε: «Δεν είναι η ουσία ποια είναι η άποψη του "x" Tσιάρα, του "x" Γεωργιάδη ή οποιουδήποτε εν πάση περιπτώσει, το ζήτημα και η ουσία είναι ότι εδώ υπάρχουν θέματα, τα οποία προκύπτουν από τη συνολική παρουσία του Ρουβίκωνα, δημιουργούν γενικότερο πρόβλημα στην εικόνα της χώρας μας και ενδεχομένως θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στις σχέσεις της χώρας μας».

Σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε: «Αν πρέπει να απαντήσουμε στην αισιοδοξία της κυβέρνησης, θα σας πω ότι η κυβέρνηση δεν άφησε τη χώρα το 2015 να βγει από το μνημόνιο, τη χρέωσε με πολλά δισ. ευρώ, περισσότερα από 20 συνολικά με τα μέτρα του 2019 και του 2020, φόρους - βάρη στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών, με παλινδρομήσεις και χωρίς πραγματικά στρατηγικούς στόχους. Δυστυχώς, καθυστερεί αυτή τη μεγάλη προσπάθεια εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Μακάρι να έχουμε καλές εξελίξεις και αυτές να είναι εκείνες που ο καθένας προσδοκά. Ωστόσο, η ίδια η πραγματικότητα, όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, μάλλον περισσότερο μας διαψεύδει παρά μας δημιουργεί την πεποίθηση ότι με την έξοδο από το μνημόνιο θεωρητικά τον Αύγουστο η Ελλάδα θα απεμπλακεί από αυτή την οικονομική ασφυξία ή από την επιτροπεία».

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή