από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Λόγω του βάρους τους μερικοί είναι κομπλεξικοί» - Απίστευτο συμβάν με τη Γιάννα να «στολίζει» δημόσια τον Βενιζέλο

Γιάννα Αγγελοπούλου και Ευάγγελος Βενιζέλος

Γιάννα Αγγελοπούλου και Ευάγγελος Βενιζέλος

Κυριακή, 25 Μάρτιος 2018

Λένε ότι το πιο κοφτερό μαχαίρι είναι το βαμβάκι. Και η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ποτέ δεν ξεχνά όσους την πολέμησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, όποτε το θελήσει, το χρησιμοποιεί.

Μου λένε λοιπόν ότι η Κυρία που επισκέφθηκε προσφάτως τη σχολή Φλέτσερ του πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης στόλισε καταλλήλως τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο , όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για την ηγεσία στην Ελλάδα.

•Ενώπιον κλειστού ακροατηρίου 50 ατόμων η Αγγελοπούλου αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλους όσοι την υπονόμευσαν την περίοδο εκείνη -σχετικές αναφορές έχει κάνει και στο βιβλίο της «My Greek Drama»- και βεβαίως μεταξύ αυτών περιέλαβε και τον τότε υπουργό Πολιτισμού Βενιζέλο.

•«Με υπονόμευσε επειδή είναι χοντρός» σχολίασε στο έκπληκτο ακροατήριο της politically correct ακαδημαϊκής κοινότητας η Γιάννα. Οταν κάποιοι της επισήμαναν ότι δεν μπορεί να τον αξιολογεί με τέτοιο κριτήριο, επανήλθε δριμύτερη. «Και όμως αυτό είναι το θέμα. Λόγω του βάρους τους μερικοί είναι κομπλεξικοί!» Περιττό να σας πω τι θετικά σχόλια κέρδισε με το rebound της η Κυρία από επώνυμους 

Ελληνες, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την περιγραφή της. Εχει... συμπάθειες, φαίνεται, ο Βαγγέλης διεθνώς.

Κ.

ΠΗΓΗ: Δημοκρατία

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή