από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Πολάκης ξεφτίλισε με ΒΙΝΤΕΟ τη σύζυγο του Στουρνάρα - Δείτε το (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στουρνάρας με τη σύζυγό του

Ο Στουρνάρας με τη σύζυγό του

Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018

Απάντηση - φωτιά έδωσε ο Παύλος Πολάκης στη Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα. Η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη, νωρίτερα σήμερα είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για απιστία εις βάρος του ίδιου, του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ και άλλων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεφτιλίζει τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ της αφιέρωσε και ένα βίντεο από τη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Ο Παύλος Πολάκης γράφει:

«Αφιερωμένο εξαιρετικά στη κυρία ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και στη μήνυση που κατέθεσε σήμερα εναντίον εμένα του Αντρέα, του Ροζενμπεργκ, γιατί απεντάξαμε το έργο ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ’’ από το οποίο είχε πάρει με στημένη διαδικασία το υποέργο της επικοινωνιακής εκστρατείας για τον καρκίνο!!!

Ήθελε να φάει κι άλλο αέρα κοπανιστό και υπερτιμολογημένο η κυρία του αρχιτραπεζιτη!!!

Ξέρει πως (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) πάρα το ότι κάποιοι είχαν βάλει για καιρό στην άκρη τα πορίσματα των Ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ και τις καταγγελίες μας που αφορούσαν την ίδια σε σχέση με ‘’έργα’’ του Κεελπνο και του Υπ. υγείας, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ και προσπαθεί να το παίξει αδικημένη βαρυπενθούσα Μαγδαληνή που επιτίθεται με μηνύσεις για το ‘’δίκιο’’ της .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ... Ούτε φοβόμαστε, ούτε κάνουμε πίσω!!!!!»

Δείτε την ανάρτηση και το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή