από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σχέση της ΝΔ με το οικόπεδο της φρίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταστροφή

Καταστροφή

Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων του Σωκράτη Φάμελλου για το οικόπεδο της φρίκης τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων ο οποίος ανέφερε πως το εν λόγω οικόπεδο όχι μόνο είναι καταπατημένος χώρος του δημοσίου αλλά οι ιδιοκτήτες του είναι συγγενείς με πρώην βουλευτή και νομάρχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Σε συνέντευξη του στο κανάλι Epsilon, ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, μεταξύ άλλων τόνισε: «Η μάντρα που κάηκαν 26 άνθρωποι δεν είναι τυχαίου ανθρώπου σε σχέση με το πολιτικό σύστημα. Εννοώ ότι έχει σχέσεις με πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που έχει διατελέσει νομάρχης στην περιοχή, έχει διατελέσει βουλευτής στην περιοχή, που ήταν αντιπρόεδρος της Βουλής. Η ιδιοκτήτρια μπορεί και να ήταν υποψήφια της Νέα Δημοκρατία, αν όχι εκλεγμένη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι συγγενής με τον άνθρωπο αυτόν».

Και επειδή αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και σε άλλες περιοχές, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε: «Όλη η Ανατολική περιοχή και όλη η Ελλάδα κατά τόπους έχει παραδοσιακά ένα ή δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατία που έχουν συμβάλει στο πώς θα γίνονταν τα αυθαίρετα, στο πώς θα γίνονταν οι κατατμήσεις των οικοπέδων. Αυτό είναι παλαιοκομματική πολιτική, πελατειακής σχέσης».

Ο Δημήτρης Φράγκος είναι ο θείος της ιδιοκτήτριας του «οικοπέδου της φρίκης»

Το οικόπεδο στο οποίο βρέθηκαν νεκροί και καμένοι 26 άνθρωποι ανήκει στη Χριστιάνα και τον Βασίλη Φράγκο, ο οποίος μίλησε τις προηγούμενες μέρες στα ΜΜΕ για τη μεγάλη αυτή τραγωδία στο οικόπεδό του. Η Χριστιάνα Φράγκου ήταν πρώην νομαρχιακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και είναι ανιψιά του πρώην βουλευτή (εξελέγη επτά φορές από το 1974-1993) και Νομάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Φράγκου, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της Βουλής για ένα φεγγάρι.

Εναντίον του κ. Φράγκου είχε ασκηθεί δίωξη στις αρχές του 1999, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», για «παράνομες συνδέσεις αυθαίρετων κτισμάτων με τα δίκτυα της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ».

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη:

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή