από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Χρήστος Σπίρτζης αποκαλύπτει τις βρωμιές του Μητσοτάκη και της παρέας του πίσω από το δήθεν σκάνδαλο Πετσίτη

Ο Χρήστος Σπίρτζης

Ο Χρήστος Σπίρτζης

Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018

Στη σκανδαλολογία που καλλιεργεί επισταμένως η Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερε ότι «βιώνουμε αυτή την τακτική εδώ και τέσσερα χρόνια. Όλα αυτά που έβγαζε, είτε ο φιλικός Τύπος σε συνεργασία με τη ΝΔ, είτε η ΝΔ από μόνη της, τα διέψευδαν από μόνοι τους ή δεν έκαναν τίποτα άλλο για να προχωρήσει η υπόθεση. Σας θυμίζω τι έλεγαν για μένα και το Νίκο Παππά, δύο δημοσιογράφοι σε συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο σε συνεργασία με στελέχη της ΝΔ».

Και συνέχισε ρωτώντας: Στην περίπτωση Πετσίτη πού βλέπετε εσείς το σκάνδαλο; Δεν μας παραξενεύουν αυτά από τον κ. Μητσοτάκη.

Για τις εκλογές και τα διαρκή αιτήματα της Νέας Δημοκρατίας, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε: Εδώ και 4 χρόνια ζητά εκλογές ο κ. Μητσοτάκης. Όποια μέρα δεν ζητούσε εκλογές, ζητούσε να παραιτηθούν Υπουργοί, αλλά ούτε αυτό του βγήκε. Είδατε από την ψήφιση του Προϋπολογισμού να υπάρχει κάποιο θέμα πλειοψηφίας;

Για το Μακεδονικό είπε πως «όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή θα δούμε τη στάση του καθενός. Επί δεκαετίες έχουμε ένα δόγμα που θρέφει εθνικιστικές αντιλήψεις, αλλά έχει φέρει τη μισή Βόρεια Ελλάδα να είναι απαξιωμένη».

Τέλος για τη βόμβα στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε πως «είναι επικίνδυνη η στάση της ΝΔ σχετικά με τη βόμβα στο ΣΚΑΪ. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καταδίκη και από την άλλη να κατηγορούν όσους έχουν διαφωνήσει με την τακτική του ΣΚΑΪ».

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή