από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Δεν είμαι πολιτικός καριέρας, ποτέ δεν φοβήθηκα τις σκληρές αποφάσεις»

Ο Παύλος Γερουλάνος

Ο Παύλος Γερουλάνος

Σάββατο, 05 Ιανουάριος 2019

Αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητα των πολιτικών που θα εφαρμόσει εάν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων εκφράζει ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως εξηγεί, «κάτι που πάντα με βοήθησε όταν αναμετρήθηκα με μεγάλα προβλήματα είναι ότι δεν είμαι πολιτικός καριέρας ούτε εξαρτήσεις έχω, ούτε φοβάμαι το πολιτικό κόστος και τις σκληρές αποφάσεις».

Τονίζει, επίσης, την ανάγκη ο νέος δήμαρχος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου «να είμαστε συνέχεια στο δρόμο, δίπλα στο δημότη, πάνω από τα προβλήματα και όχι κλεισμένοι στα γραφεία μας», ενώ επισημαίνει ότι «τα σημερινά αδιέξοδα χρειάζονται ανθρώπους που μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους, αυτά που οι άλλοι δεν βλέπουν».

Χαρακτηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη και του Νάσου Ηλιόπουλου ως «επιστροφή στο χθες, της κομματοκρατίας και της οικογενειοκρατίας», ενώ σημειώνει ότι η Αθήνα απαιτείται να έχει δήμαρχο «που κοιμάται και ξυπνάει και έχει στο μυαλό του την πόλη, που υπηρετεί πρώτα τις δικές μας ανάγκες και μετά τις όποιες δικές του φιλοδοξίες.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή