από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σπύρος Δανέλλης: Έπρεπε να είχα αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά τη συμπόρευση με ΝΔ

Ο Σπύρος Δανέλλης

Ο Σπύρος Δανέλλης

Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019

Ο Σπύρος Δανέλλης υποστήριξε πως έπρεπε να είχε αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το Συνέδριο, όταν το κόμμα αποφάσισε πως μετά τις εκλογές θα συμπορευτεί με τη ΝΔ. 

Ο βουλευτής, παραδέχτηκε πως η παραμονή του ήταν λάθος του, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ενώ υπογράμμισε ότι το Ποτάμι σήμερα δεν είναι το Ποτάμι με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής το 2015.

Για τα απειλητικά μηνύματα

Αναφερόμενος στα απειλητικά μηνύματα που δέχεται, είπε πως «από τον Ιανουάριο του 2018 απειλούν εμένα και την οικογένειά μου με παρόμοιου είδους μηνύματα. Συμπλήρωσε ότι είχε δημοσιοποιήσει κάποια από αυτά, κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις και «μετά έγινε ρουτίνα για μένα».

Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. «Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα» σχολίασε την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις Αρχές.

«Απαράδεκτα πράγματα για μια Δημοκρατία και μια πολιτισμένη χώρα. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες», είπε.

Ενημέρωσε πως τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε, έδωσε τα διάφορα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα, η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή