από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κρίση πανικού έπαθε ο εκλεκτός του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη μετά το δημοσίευμα του Periodista.gr (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Ταχιάος με την Ντόρα Μπακογιάννη

Ο Νίκος Ταχιάος με την Ντόρα Μπακογιάννη

Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Μπεκιάρη και του PERIODISTA.GR (Διαβάστε ΕΔΩ) αναφορικά με τον ρόλο που διαδραματίζει ο άνθρωπος των Μητσοτάκηδων στην τοπική κοινωνία της συμπρωτεύουσας. 

Αποκαλυπτική της ανησυχίας του είναι η ανάρτηση που πραγματοποίησε στα social medιa και στην οποία αναφερόμενος στο PERIODISTA.GR γράφει μεταξύ άλλων: 

«Η στοχοποίηση των ημερών δεν είναι τυχαία. Είναι κατευθυνόμενη και ξέρω από πού αναπαράγεται, τους κλειστούς λογαριασμούς στο Viber που διακινούν και το παραμύθι για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και συγχρόνως ένα δημοσίευμα ΣΥΡΙΖΑίϊκου site, με τις γνωστές αυθαίρετες κρίσεις. Έχω ήδη εκφράσει τις απόψεις μου για τον οπαδισμό, είτε είναι αθλητικός, είτε είναι κομματικός. Μπορώ να ερμηνεύσω το φαινόμενο, όχι όμως τους ανθρώπους που προσπαθούν να κτίσουν καριέρα πάνω σε αυτόν. Μόνο περιφρόνηση νιώθω απέναντί τους. Όχι τόσο για το γεγονός πως δεν τους νοιάζει αν εκτίθενται σαν εφεδρείες του ΣΥΡΙΖΑ, όσο επειδή περισσότερο δεν τους ενδιαφέρει αν παίζουν το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής. « Κι επειδή το κείμενο που τρέχει στα ΠΑΟΚτσίδικα sites εμπλέκει και το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, σε επόμενο post μου, θα γράψω και τις απόψεις μου και για το θέμα αυτό».

Εμείς θα σημειώσουμε προς το παρόν τα εξής: Είναι τουλάχιστον αστείο να καταφεύγει κάποιος σε σενάρια συνωμοσίας ώστε να αντικρούσει το ρεπορτάζ. Καταλαβαίνουμε πως τα αποκαλυπτήρια δεν είναι ευχάριστα. Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Λοιπόν, ας περάσει ήσυχα το τριήμερο ο κύριος Ταχιάος, ας κάνει κούλουμα και μετά την Καθαρά Δευτέρα θα επανέλθουμε με ακόμη πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου που ακολουθεί:

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή