από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Βαριές καταγγελίες Σπηλιωτόπουλου: «Πέφτουν τηλέφωνα υπέρ Ασημακοπούλου και κατά Μεϊμαράκη από τη ΝΔ» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το ρόλο δημοσιογράφων

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Πέμπτη, 23 Μάιος 2019

Στην αποκάλυψη ότι «πέφτουν τηλέφωνα που καλούν τους νεοδημοκράτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Μισέλ Ασημακοπούλου έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προχώρησε χθες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» ανέφερε: «Πρόσωπα του στενού και συγγενικού μου περιβάλλοντος έχουν δεχθεί πάρα πολλά τηλέφωνα από σημαντικά πολιτικά γραφεία που τους ζητούν να στηριχθεί μια συγκεκριμένη κυρία, υποψηφία ευρωβουλευτής η κ. Ασημακοπούλου για να πάει πιο μπροστά από τον κ. Μεϊμαράκη. Αυτό θα έχει φτάσει στα αυτιά του κ. Μεϊμαράκη και θα έχει πικραθεί από αυτό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει δηλώσει ότι «δεν θέλει να είναι επικεφαλής αν θα είναι δεύτερος».

Επίσης ο Α. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε σε κάποια κέντρα (δημοσιογράφοι, site κλπ) που επιχείρησαν να μειώσουν το κύρος της άποψής του ενώ αναφορικά με τη διαφορά των εκλογών ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ο Σπηλιωτόπουλος είπε: «Αν η διαφορά είναι μικρή σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν πάνε καλά» και επανέλαβε τα λόγια Μεϊμαράκη ότι «θα πρέπει να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και μια μεγάλη συζήτηση αν κάτι τέτοιο συμβεί».

zoornalistas.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή