από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ποιον θα στηρίξει ο Γιάννης Σγουρός στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής

Πατούλης, Σγουρός, Δούρου

Πατούλης, Σγουρός, Δούρου

Τετάρτη, 29 Μάιος 2019

Ουδέτερη στάση σχετικά με τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Αττική κρατάει ο Γιάννης Σγουρός, σχολιάζοντας πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάνει υποδείξεις.

Oι πολίτες να επιλέξουν περιφερειάρχη «με βάση το έργο που έχει προσφέρει ο καθένας», επισήμανε ο επίσης υποψήφιος, αλλά τρίτος στην κατάταξη, περιφερειάρχης.

Το παραπάνω αποφασίστηκε στην πρώτη μετεκλογική σύσκεψη της παράταξης με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων σε όλους τους τομείς, με θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος του α’ γύρου και τη μετέπειτα στάση της παράταξης.

Κατά τη σύσκεψη χαρακτηρίστηκε «ποσοστό ελπίδας» αυτό που συγκέντρωσε η παράταξη, καθώς αποδεικνύεται «σημαντική μερίδα πολιτών που ανεξαρτήτως “πιστεύω”, εξακολουθεί να ψηφίζει με κριτική σκέψη και δεν παρασύρεται από την πολιτική πόλωση».

Ακόμη επισημάνθηκε ότι ο αγώνας «δεν δικαιώθηκε» ήταν όμως «έντιμος και καθαρός, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα» αλλά και «άνισος» με πολλά εμπόδια και εμφανείς αποκλεισμούς από συγκεκριμένα ΜΜΕ, «που πριμοδοτούσαν συγκεκριμένους υποψηφίους, με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της δημόσιας τηλεόρασης», καταγγέλλει η παράταξη...

altsantiri.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή