από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σοκ και δέος σε όλη την Ελλάδα από τις δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη - Τι θα κόψει η ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη

Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2019

 

Απολύτως κυνική εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ,  Όλγα Κεφαλογιάννη σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με την αν. υπουργό Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Φωτίου.

Η κ. Κεφαλογιάννη υποστήριξε λοιπόν ότι «Ανοίκεια τα επιδόματα για μια χώρα δυτική» προσθέτοντας στην συνέχεια ότι οι «Επιδοματικές λογικές έχουν χώρες της Λατινικής Αμερικής που δεν έχουν παράδοση στο κοινωνικό κράτος».

Η παραπληροφόρηση με την οποία επιχειρηματολογεί εντυπωσιάζει καθώς η Γερμανία, η Σουηδία, η Δανία είναι χώρες της Λατινικής Αμερική για την υποψήφια βουλεύτρια της Ν.Δ.

Παράλληλα η κ. Κεφαλογιάννη συνέχισε με την ίδια τακτική επιπλήττοντας την αν. υπουργό Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Φωτίου όσον αφορά την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας: «Φτωχοποιήσατε τους Έλληνες για να λέτε ότι με τα επιδόματα θα πρέπει να έρχονται και να σας ψηφίζουν στις κάλπες»

Τι υποσχέθηκε; Μια «ανάπτυξη» που θα πετύχει μαγικά η Ν.Δ. χωρίς να μας εξηγεί πώς θα επιτευχθεί.

Η κ. Φωτίου πάντως την ρώτησε αν θα κόψουν το επίδομα παιδιού, καθώς και τα 780 εκατ. που δίνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στους ανάπηρους αλλά η κ. Κεφαλογιάννη δεν απάντησε.

«Αυτό είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ. Ιδιωτικοποίηση του κοινωνικού κράτους, για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων»

«Κάθε μέρα που περνάει, το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Σήμερα, η βουλευτής Α’ Αθήνας, κ. Ο. Κεφαλογιάννη, σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο νεοφιλελεύθερου κυνισμού, δήλωσε ότι 'επιδοματικές πολιτικές έχουν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής'.Αυτό είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ. Ιδιωτικοποίηση του κοινωνικού κράτους, για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων. Ό,τι δηλαδή απαιτούσε το ΔΝΤ, και αποκρούστηκε από τη σημερινή κυβέρνηση, έρχεται τώρα το κόμμα του κ. Μητσοτάκη να το εξαγγείλει» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποια ακριβώς κοινωνικά επιδόματα θέλει να καταργήσει; Το επίδομα παιδιού; το επίδομα στέγασης; Τα προνοιακά επιδόματα αναπηρίας; Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης; Το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων; Τα σχολικά γεύματα;» διερωτάται το κυβερνών κόμμα και τονίζει ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή