από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Η Νέα Δημοκρατία επενδύει στην καλλιέργεια του φόβου, επιλέγει να τρομοκρατεί μεγεθύνοντας τα προβλήματα»

Η Όλγα Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη

Κυριακή, 30 Ιούνιος 2019

«Η Νέα Δημοκρατία επενδύει στην καλλιέργεια του φόβου, επιλέγει να τρομοκρατεί, μεγεθύνοντας τα προβλήματα», αναφέρει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφια στο νομό 'Αρτης, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη στην συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και εξηγεί: «Ο λόγος της περιστρέφεται εμμονικά γύρω από το φόβο. Φόβος του ξένου, φόβος των μεταναστών, φόβος του διαφορετικού, του 'Αλλου, φόβος όλων για όλους και για όλα».

Στη συνέντευξή της στο Πρακτορείο η κυρία Γεροβασίλη σημειώνει ότι ως προς την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα τα πραγματικά στοιχεία την διαψεύδουν (την ΝΔ) αφού δείχνουν μείωση των ανθρωποκτονιών, των ληστειών, των κλοπών και των διαρρήξεων. Όπως επισημαίνει επίσης, «η χώρα μας είναι ασφαλής, κι αυτό αναγνωρίζεται διεθνώς, παρά την προσπάθεια της ΝΔ να τη δυσφημίσει. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το ανακοινώνουν διεθνείς οργανισμοί». Συγχρόνως, ρίχνει το «γάντι» στον Κυρ. Μητσοτάκη για τα Εξάρχεια, το πανεπιστημιακό άσυλο, τις προσλήψεις στην αστυνομία.

Παράλληλα, στη συνέντευξή της στο ΑΠΕ/ΜΠΕ αναφέρεται στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη -αυτοδυναμία ή επαναληπτικές εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο- λέγοντας ότι: «η τοποθέτηση αυτή αποδεικνύει την ανησυχία του κ. Μητσοτάκη που διαπιστώνει ότι η μάχη των εθνικών εκλογών είναι ακόμη ανοιχτή και τίποτα δεν είναι διασφαλισμένο, και παράλληλα αναιρεί τα όσα έλεγε περί εθνικής συνεννόησης, ενότητας, επιλογής συνεργασιών».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή