από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αυτοί είναι οι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στο στόχαστρο του Μαξίμου - Ποιοι συγκροτούν το σκοτεινό παρακράτος (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Παρακράτος

Παρακράτος

Το σκοτεινό παρακράτος της Δεξιάς έχει πιάσει δουλειά
Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019

Δεν έχει κλείσει ούτε μήνα η κυβέρνηση Μητσοτάκη και έχει δείξει ήδη την ρεβανσιστική της διάθεση. Η υπόθεση της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, με εμφανή τη διάθεση να κουκουλωθεί το σκάνδαλο του μεγάλου πάρτι που έγινε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι μόνο η αρχή ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες, οι οποίοι διακρίνουν στον ορίζοντα, μετά τον Αύγουστο, μπαράζ πολιτικών διώξεων σε βάρος πρώην υπουργών της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. 

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα ΜΜΕ που διασυνδέονται με τον ίδιο τον σημερινό πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και το περιβάλλον του είχαν στοχοποιήσει συγκεκριμένους υπουργούς του Αλέξη Τσίπρα. Αντικειμενικός σκοπός αυτής της διαδικασίας στοχοποίησης ήταν ασφαλώς η αποδόμηση και αποδυνάμωση, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνόντος κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών. Τελικά η Νέα Δημοκρατία δεν πέτυχε στρατηγική νίκη επί του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, κυβερνητικοί πλέον κύκλοι, ζηλωτές γαλάζιοι καθοδηγητές, ο ακροδεξιός δημοσιογραφικός υπόκοσμος που συνδράμει το... έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη συμμετέχοντας στη συγκρότηση και λειτουργία ενός μηχανισμού προπαγάνδας που θυμίζει άλλες, σκοτεινές εποχές, έχουν έναν σκοπό: Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της οποίας ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας, να μην σηκώσει κεφάλι. 

Για αυτόν τον λόγο έχει ενεργοποιηθεί στο περιθώριο ολόκληρος παρακρατικός μηχανισμός που στηρίζεται με διαφόρους τρόπους από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και στον οποίο συμμετέχουν εκδότες, δημοσιογράφοι και ξεπεσμένοι ΚΥΠατζήδες, που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να πάρουν κι εκείνοι την δική τους ρεβάνς. 

Αυτός ο υπόκοσμος έχει ήδη αναλάβει τη "βρώμικη δουλειά". Το Μέγαρο Μαξίμου θα αναλάβει να στήσει εξεταστικές επιτροπές σε βάρος πρώην υπουργών, κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διαδραμάτιζαν κορυφαίο ρόλο στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. 

Οι νοσηροί εγκέφαλοι του Μαξίμου, οι εγκάθετοι εκδότες και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχεδιάζουν να εμπλέξουν τους Χρήστο Σπίρτζη, Νίκο Παππά, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και δύο ακόμα πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη ο παρακρατικός μηχανισμός έχει πιάσει δουλειά και διακινεί "βρωμιές". 

Η Νέα Δημοκρατία φροντίζει να συνεχίζει την παράδοση της Μαύρης Δεξιάς, όπως την γνωρίζουμε από τα παλιά τα χρόνια...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή