από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πυρηνική «βόμβα» έσκασε στο ΚΙΝΑΛ - Θα τα δώσει όλα για τον Βενιζέλο

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος

Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019

«Φωτιά» στο ΚΙΝΑΛ αλλά και στα σενάρια περί διαδοχής του Προκόπη Παυλόπουλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας έβαλε το πρωί της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9.84», ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στη διαδοχή για την προεδρία της Δημοκρατίας, προεξοφλώντας ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν θα είναι παραμείνει στη θέση του Προέδρου, καθώς δήλωσε: «Ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι από την ευρύτερη κεντροαριστερά και την παράταξή μας».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας ως επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας τον… Ευάγγελο Βενιζέλο, για τον οποίο, όπως είπε, θα δώσει μάχη.

«Ο κύριος Βενιζέλος είναι ένα από τα πρόσωπα που θα τιμήσει τον τίτλο του προέδρου της Δημοκρατίας και προσωπικά θα δώσω τη μάχη να υποστηριχθεί», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν είναι το μοναδικό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ που έχει «δείξει» τον κ. Βενιζέλο για το αξίωμα του ΠτΔ. Μια ανάλογη δήλωση, λιγότερο ξεκάθαρη μεν, αρκετά σαφή δε, είχε κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος στις 2 Ιουνίου, όταν είχε πει ότι ο κ. Βενιζέλος «δεν τελείωσε», χαρακτηρίζοντάς τον ως «πολιτικό με μεγάλο θεσμικό μέλλον»

altsantiri.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή