από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Το 30% είναι πραγματικά γεγονότα, αλλά το...» - Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τους «Ενήλικες στην Αίθουσα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενήλικες στην αίθουσα

Ενήλικες στην αίθουσα

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου στο «Βελλίδειο» ήταν για τον Βαρουφάκη και την τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά που βασίζεται στο βιβλίο του επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το βιβλίο που έχει «εγωκεντρική προσέγγιση», πως το 30% των όσων αναφέρονται είναι πραγματικά γεγονότα, το 30% είναι η στρεβλή εκτίμηση του πρώην υπουργού Οικονομικών και το 30% φαντασία.  

«Ναι, θα τη δω την ταινία του Κώστα Γαβρά και θα πω φυσικά τη γνώμη μου γι’ αυτή. Έχω την αίσθηση ότι θα είναι μια καλή ταινία, όπως και οι περισσότερες που έχει κάνει ο κ. Γαβράς. Ξέρουμε το περιεχόμενο. Είναι από το βιβλίο του κ. Βαρουφάκη που έχει μια εγωκεντρική προσέγγιση. Το 30% είναι πραγματικά γεγονότα, το 30% είναι η στρεβλή εκτίμηση του ίδιου και το 30% είναι μυθοπλασία, φαντασία. Θα κριθεί η ταινία και από το κεντρικό μήνυμα που θέλει να βγάλει, που είναι η σύγκρουση μιας μικρής χώρας που διεκδικεί το δίκαιο και ενός μηχανισμού παγιωμένου και ισχυρού», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή