από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

O Φρουζής παραδέχτηκε... σήμερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης της Novartis - Τα mail με Σουρνάρα και Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

O Φρουζής παραδέχτηκε... σήμερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης της Novartis - Τα mail με Σουρνάρα και Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)
Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019

Αλλάζει τα χθεσινά λεγόμενά του ο Κωνσταντίνος Φρουζής αφού παραδέχτηκε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, πως ο Ν. Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης της εταιρείας. 

Ο Κ. Φρουζής πρόσθεσε πως δεν θυμάται αν ο κ. Μανιαδάκης ήταν και σύμβουλος υπουργών κατά την ίδια περίοδο, χωρίς όμως και να το διαψεύσει.

Σύμφωνα πάντα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κ. Φρουζής ομολόγησε ότι το 2015 είχε απευθυνθεί όχι μόνο στον Κυρ. Μητσοτάκη αλλά και στον Γ. Στουρνάρα για να τον βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας (το σχετικό θέμα δημοσιεύεται σε σημερινό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία παρουσιάζει τα σχετικά μέιλ που είχε αποστείλει ο κ. Φρουζής στον νυν πρωθυπουργό και τον διοικητή της ΤτΕ).

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της σημερινής του κατάθεσης, ο Κ. Φρουζής παραδέχτηκε τα 2 μέιλ, παρόλο που κατά το παρελθόν είχε ισχυριστεί πως με τον κ. Στουρνάρα διατηρούσε μόνο τυπικές σχέσεις.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ από efsyn.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή