από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Από τον ίδιο τον Φρουζή κατέρρευσε η κατηγορία περί σκευωρίας Παπαγγελόπουλου - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019

Πιο συγκεκριμένα ο Γ Ραγκούσης ρώτησε "είσαστε θύμα πλεκτάνης που έστησαν οι 3 αντισαγγελείς, οι οποίοι συνυπεγραψαν το αίτημα της Τουλουπακη για να αποκτήσουν την ιδιότητα του προστατευομενου μαρτυρά οι συγκεκριμένοι μάρτυρες; και αν οι 3 είναι μέρος σκευωρίας εναντίον του.

Ο Κ. Φρουζής, αρνήθηκε να πει ότι έχουν κατασκευάσει σκευωρία και πλεκτάνη. "Θα ήθελα όμως να έχουν φιλτράρει καλύτερα τις καταθέσεις οι μαρτυρίες των προστατευόμενων μαρτύρων", είπε.

Ραγκουσης: Οι συναντήσεις με τον Τσίπρα ήταν στη βάση παράνομων αιτημάτων που είτε ετέθη σαν είτε έγιναν δεκτά;

Φρουζης: Όχι δεν υποβλήθηκε κανένα παράνομο αίτημα. Έγινε στα πλαίσια γνωριμίας και απόκτηση επαφής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην ίδια ερώτηση, η οποία είχε να κάνει με το αν ο κ. Φρουζής είναι θύμα πλεκτάνης που έστησαν οι 3 αντιεισαγγελείς που συνυπέγραψαν το αίτημα της εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελ. Τουλουπάκη, για την υπαγωγή των μαρτύρων στο καθεστώς του «προστατευόμενου μάρτυρα», ο κ. Φρουζής, αφού αρνήθηκε το σενάριο της σκευωρίας, πρόσθεσε πως θα επιθυμούσε να έχουν φιλτράρει καλύτερα τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Τυπική και θεσμική η συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το περιεχόμενο της συνάντησης με τον Αλ. Τσίπρα κατά την περίοδο πριν το 2015, τις οποίες ανέφερε στη χθεσινή του κατάθεση, ο Κ. Φρουζής αποσαφήνισε πως δεν υπήρξε κάποιο εξωθεσμικό αίτημα. Δεν υποβλήθηκε κάποιο παράνομο αίτημα, απάντησε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φρουζής. Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γνωριμίας και απόκτησης επαφής, συμπλήρωσε.

avgi.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή