από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Εσείς τον Βορίδη με το τσεκούρι τον καταδικάζετε;» (BINTEO)

«Εσείς τον Βορίδη με το τσεκούρι τον καταδικάζετε;» (BINTEO)
Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020

Στην προσπάθεια ταύτισης της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ανομία που επιχείρησε ο Γιάννης Καλλιάνος, απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

Όταν του ζητήθηκε να καταδικάσει τα αναρχικά στοιχεία εκείνος απάντησε: «Εγώ καταδικάζω εσείς τον Βορίδη με το τσεκούρι τον καταδικάζετε;».

Φυσικά καιν ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν... καταδίκασε και αποφεύγοντας να απαντήσει είπε: «Δεν θα απολογηθώ εγώ για τέτοια πράγματα. Ρωτήστε τον κ. Βορίδη, εδώ μιλάμε για αναρχικά στοιχεία που κρύβονται μέσα σε πολυκατοικίες. Μιλάμε για ανθρώπους που είναι στα μπαλκόνια και πετάνε τσιμεντόλιθους και πυροσβεστήρες στα κεφάλια αστυνομικών.».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής υπογράμμισε πως ενώ είδαμε βίντεο από τις ανακαταλήψεις βίντεο της ΕΛΑΣ από την περίπτωση του κ. Ινδαρέ παρόλο που υπήρχαν όπως είχε πει στους ίδιους ο κ. Ντούμας, δεν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Καλλιάνος προσπάθησε να αλλάξει κουβέντα προσπαθώντας να ρίξει τις ευθύνες στην οικογένεια Ινδαρέ.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος θα έλεγε «περάστε στην Αστυνομία ακόμα και χωρίς Εισαγγελέα» αλλά ο δημοσιογράφος έκανε την λογική ερώτηση: «και αν δεν ήθελε να περάσετε θα έπρεπε να βρεθεί με σπασμένο λαιμό μέχρι να βρεθεί ότι δεν υπάρχουν αποτυπώματα;»

Δείτε το video:

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή