από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πρωθυπουργός της πλάκας: Διέγραψε τον Ζαγοράκη, κάθεται «σούζα» στον Σαμαρά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη "πρωθυπουργό της πλάκας"

Ωστόσο αυτό όσα συνέβησαν στην υπόθεση με την σκανδαλώδη εισήγηση της ΕΕΑ και την ακόμη πιο σκανδαλώδη τροπολογία που στόχο έχει να χαρίσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, αποκάλυψε πως η χώρα έχει όχι απλά έναν ανίκανο, αλλά και έναν άτολμο πρωθυπουργό. Μπορεί ο κάθε ένας να φανταστεί πως ένας πρωθυπουργός, ο οποίος έχει προκαλέσει χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να ελέγξει την κρίση που προκάλεσαν οι επιλογές του - με πρώτη και καλύτερη εκείνη του φίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, Λευτέρη Αυγενάκη - είναι αδύνατον να χειριστεί σοβαρότερα ζητήματα, όπως για παράδειγμα τα ελληνοτουρκικά. 

Αυτός ο θλιβερός πρωθυπουργός λοιπόν, τις προάλλες διέγραψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη από την Ευρωομάδα της ΝΔ, επειδή, λέει, η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, μιας και ο ευρωβουλευτής πήρε θέση υπέρ του ΠΑΟΚ. 

Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς "έσπασε" την κομματική γραμμή στην ψηφοφορία για την σκανδαλώδη τροπολογία που χαρίζει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. 

Σε αυτή την περίπτωση σιγή ιχθύος από το Μέγαρο Μαξίμου. Η κομματική πειθαρχία ισχύει μόνο εκεί που παίρνει τον Μητσοτάκη...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή