από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Λειτούργησε με γεμάτες τις τσέπες...» - Ο Τράγκας βγάζει στη φόρα τις «αμαρτωλές» συμβάσεις του Τσιόδρα (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Τράγκας και Τσιόδρας

Τράγκας και Τσιόδρας

Τρίτη, 05 Μάιος 2020

Διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο crashonline.gr του Γιώργου Τράγκα: 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Ελλάδα πορεύτηκε με σχετική ασφάλεια απέναντι στην πανδημία του κοροναϊού, εξαιτίας της ελληνικής θέλησης. Ναι, φυσικά, υπήρχε ο φόβος, που είχε κυριεύσει τους πάντες (ακόμα υφίσταται αυτό το συναίσθημα), όμως οι πολίτες έκαναν το καθήκον τους.

Άκουσαν με θρησκευτική ευλάβεια τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Χαρδαλιά της Πολιτικής Προστασίας και κυρίως τον Σωτήρη Τσιόδρα, που είχε τεθεί επικεφαλής στην ομάδα των σοφών του υπουργείου Υγείας (26 συνολικά στον αριθμό).

Οι «σοφοί», φυσικά, διαδραμάτισαν τον μεγαλύτερο ρόλο, αφού με την «συμμετοχή» τους στα κανάλια που με ευκολία τους φιλοξενούσαν (σ.σ. ειδικά μετά την «επιχορήγηση» του Μαξίμου στους καναλάρχες…) κατάφεραν να αλλάξουν άρδην την ζωή των Ελλήνων, με τις απόψεις που κατέθεταν.

Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Οι 26 «σοφοί» είπαν την αλήθεια στον ελληνικό λαό;

Προφανώς, αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όμως, ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι υπόλοιποι της ομάδας, λειτούργησαν με «γεμάτες τσέπες». Για να μην παρεξηγηθούμε. ΝΟΜΙΜΑ φυσικά!

Οι περισσότεροι από τους 26 σοφούς (το Crashonline.gr θα δημοσιοποιήσει τα πάντα), τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκαν με ΜΑΜΟΥΘ εταιρείες φαρμάκων, με το αζημίωτο φυσικά, ώστε να κάνουν τις… έρευνες.

Δείτε το πρώτο κύμα των αποκαλύψεων με τις συμβάσεις από τις φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν υπογράψει οι ‘σοφοι’, βέβαια με το αζημίωτο. Το Crashonline.gr παρουσιάζει και θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις των συμβάσεων που αποτελούν ολόκληρο τόμο, οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν όλη την αλήθεια.

Δείτε τις συμβάσεις ΕΔΩ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή