από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Μητσοτάκης μοιράζει λεφτά σε ανύπαρκτα sites και όχι στους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η ΝΔ λέει σε χιλιάδες ανθρώπους να κόψουν το λαιμό τους και να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020

"Το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της κυβέρνησης της ΝΔ για τον επιστημονικό κόσμο εξαντλήθηκε στο φιάσκο των vouchers και σε ανεπαρκή μέτρα που δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος της ύφεσης", δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι “επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες μένουν εκτός ενίσχυσης” από την “καταβολή του ανεπαρκούς επιδόματος των 534 ευρώ για τον Μάιο”, που “προχωράει σήμερα με μεγάλη καθυστέρηση”.

“Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει να μοιράζει αφειδώς λεφτά σε ανύπαρκτα sites, αλλά όχι στους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο", υπογραμμίζει ο ίδιος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

"Η κυβέρνηση επέβαλε σε 500.000 ανθρώπους να ζήσουν για τρεις ολόκληρους μήνες με μόλις 800 ευρώ. Σήμερα, 15 Ιουνίου, με μεγάλη καθυστέρηση, προχωράει στην καταβολή του ανεπαρκούς επιδόματος των 534 ευρώ για τον Μάιο.

Την ίδια στιγμή, για μία ακόμη φορά επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες μένουν εκτός ενίσχυσης.

Το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της κυβέρνησης της ΝΔ για τον επιστημονικό κόσμο εξαντλήθηκε στο φιάσκο των vouchers και σε ανεπαρκή μέτρα που δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος της ύφεσης.

Τώρα η ΝΔ λέει σε χιλιάδες ανθρώπους να κόψουν το λαιμό τους και να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει να μοιράζει αφειδώς λεφτά σε ανύπαρκτα sites, αλλά όχι στους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο".

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή