από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αυτοκριτική Παππά: Αναλαμβάνει την ευθύνη για τη ζημιά που προκάλεσαν σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι βρόμικες συνομιλίες με τον Μιωνή

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

«Είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω»
Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020

«Θέλω ευθύς εξαρχής να τοποθετηθώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη και να κάνω την αυτοκριτική μου για σημεία της παρανόμως κτηθείσας συνομιλίας που είδαν το φως της δημοσιότητας», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, αναφορικά με την καταγεγραμμένη συνομιλία του με τον Σ.Μιωνή.

Ο ίδιος ζητώντας το λόγο αμέσως μετά τον Αλέξη Τσίπρα πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω».

«Ωστόσο λάθη ύφους και ουσίας, έδωσαν αφορμή για επιθέσεις εναντίον μας. Και αναλαμβάνω γι αυτό την ευθύνη», επεσήμανε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή