από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σχέση του προκλητικού Μαρκόπουλου της ΝΔ με τη Novartis

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020

Απόσπασμα του διθυραμβικού ρεπορτάζ για την ελβετική πολυεθνική, που δημοσιεύτηκε στο «Πρώτο Θέμα» στις 16.6.2010, με ιδιόχειρες διορθώσεις από άγνωστο (;) άτομο περιέχεται μέσα στα έγγραφα της αμερικανικής δικογραφίας που διαβιβάστηκαν στην προανακριτική επιτροπή ● Το άρθρο υπέγραφε ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος που δικάζει τώρα τον Παπαγγελόπουλο και τους Εισαγγελείς Διαφθοράς που διερευνούν την υπόθεση.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εφ.Συν.», ένας από τους βασικούς κατήγορους του πρώην υπουργού Δημ. Παπαγγελόπουλου αλλά ακόμα και των εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση Novartis ήταν ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο βουλευτής που δεν είχε την ευαισθησία να αυτοεξαιρεθεί από μέλος της επιτροπής ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο τον Κ. Φρουζή, «ένας από τους βασικούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης», τους οποίους η εταιρεία κρατούσε σε πολύ στενή επαφή. Απόσπασμα από δικό του άρθρο περιέχεται μέσα στα έγγραφα της αμερικανικής δικογραφίας που διαβιβάστηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή