από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κόλαφος για τον Μητσοτάκη: Νέα δημοσκόπηση «βόμβα» φέρνει τα πάνω κάτω (ΚΑΡΤΕΛΕΣ)

Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση

Η κυβέρνηση δεν διεκδικεί αποτελεσματικά την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία - 6 στους 10 συμφωνούν με την πρόταση Τσίπρα για την επέκταση των χωρικών υδάτων
Κυριακή, 25 Οκτώβριος 2020

"Κόλαφο" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί η δημοσκόπηση Palmos Analysis για λογαριασμό της «Αυγής» σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά.

 Οι απαντήσεις των πολιτών είναι αποκαλυπτικές. Η πλειονότητα των ερωτηθέντων αντιλαμβάνεται τους δισταγμούς και τις παλινωδίες Μητσοτάκη και απαντά αρνητικά (51%) στο ερώτημα αν η κυβέρνηση διεκδικεί αποτελεσματικά την επιβολή κυρώσεων από την Ε.Ε. στην Τουρκία για την επιθετική στάση της στην ανατολική Μεσόγειο. Μόλις 44% των ερωτηθέντων έχει αντίθετη γνώμη.

Ακόμη πιο ισχυρό εύρημα αποτελεί το ότι έξι στους δέκα συμφωνούν με την πρόταση Τσίπρα για την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην Κρήτη και στην ανατολική Μεσόγειο. Είναι μάλιστα ενδεικτικό το ότι η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διατρέχει ομοιόμορφα όλες τις ηλικιακές ομάδες και διεμβολίζει σε ποσοστό 50% τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Διαβάστε αναλυτικά τη δημοσκόπηση στην Αυγή

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή