από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά για την καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου

Η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021

Στην απόφαση της να αντικαταστήσει στον Ανδρέα Λοβέρδο από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, στάθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της, μετά τις εξελίξεις που έφερε η απόφασή της, στο «ΑΧΕΛΩΟΣ TV», σημείωσε πως η απόφασή της δεν έχει καμία σχέση με τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις εσωκομματικές διαδικασίες. Εξάλλου οι εσωκομματικές διαδικασίες θα μας απασχολήσουν προς το τέλος αυτής της χρονιάς. Μπαίνουμε σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και την παράταξη. Είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρή η αντιπολιτευτική μας γραμμή και δράση και σε αυτή τη λογική προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όσα περισσότερα στελέχη γίνεται. Ακριβώς αυτό είναι το πνεύμα της απόφασης», είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση της κ. Γεννηματά δημοσιεύτηκε με μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε: «Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Γεννηματά έκανε τη χρήση του σχετικού δικαιώματος που της δίνει ο Κανονισμός της Βουλής σχετικά με τον ορισμό των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή