από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χοντρό παρασκήνιο: Πληροφορίες ότι οι Σκουρλέτης και Τσακαλώτος προωθούν τον Σακελλαρίδη για αντικαταστάτη του Τσίπρα - Τι απαντά ο ίδιος

Τσίπρας και Σακελλαρίδης

Τσίπρας και Σακελλαρίδης

Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021

Ούτε καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που κάποιες «πληροφορίες» και δημοσιεύματα τον φέρουν να τον έχει επιλέξει η «Ομπρέλα» (Βούτσης, Σκουρλέτης, Τσακαλώτος, Φίλης, Ξανθός, Βίτσας και άλλοι) προκειμένου να αποτελέσει τον αντίπαλο του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Η στήλη «Παιχνίδια Εξουσίας» του Βασίλη Σκουρή στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή πλέον του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, ο oποίος και εμφανίζεται  δυσαρεστημένος  με την εμπλοκή του ονόματός του σε παρασκηνιακές διαδικασίες σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει καιρό ακόμα και να συνομιλήσει με στελέχη όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ή ο Νίκος Βούτσης, ενώ φέρεται να μην γνώριζε καν την ύπαρξη της «Ομπρέλας» ακόμα και δυο ημέρες μετά την εμφάνισή της! Για την ακρίβεια, έβλεπε τίτλους για την «Ομπρέλα», χωρίς να γνωρίζει ακριβώς τι είναι, καθώς ασχολούνταν με θέματα αρμοδιότητάς του.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή