από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ράμφος και Ποτάμι ξεπλένουν τη χούντα και το μνημόνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταύρος Θεοδωράκης και Στέλιος Ράμφος

Σταύρος Θεοδωράκης και Στέλιος Ράμφος

Μνημονιακό, φιλοκυβερνητικό και φιλοχουντικό ντελίριο
Παρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014

Σε μνημονιακό, φιλοκυβερνητικό και φιλοχουντικό ντελίριο επιδόθηκε τις προάλλες ο Στέλιος Ράμφος σε εκδήλωση του μορφώματος που ηγείται ο Σταύρος Θεοδωράκης, το Ποτάμι. 

Ο Στέλιος Ράμφος απηχώντας προφανώς τις θέσεις του κόμματος - δημιουργήματος της διαπλοκής υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση, δηλαδή η ακροδεξιά και επικίνδυνη για το λαό και την πατρίδα, συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της, προπαγανδίζοντας υπαγορευμένες από τη διαπλοκή και από το Μέγαρο Μαξίμου θέσεις του Ποταμιού, ότι η χώρα δεν πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές. 

Το χειρότερο, ωστόσο, στην ομιλία του ήταν ότι υποστήριξε πως η χούντα άφησε 0 (!) χρέος (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ), κάνοντας χρήση της επιχειρηματολογίας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και των φιλοχουντικών καταλοίπων σε αυτή τη χώρα. 

Πλέον είναι εμφανές ποιος είναι ο ρόλος που φιλοδοξεί να διαδραματίσει το Ποτάμι στην πολιτική ζωή του τόπου. Ο ίδιος ακριβώς που διαδραμάτισε τα προηγούμενα χρόνια η Χρυσή Αυγή, πριν ξεδοντιαστεί με αφετηρία την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (που βρήκαμε ΕΔΩ) με ένα απόσπασμα της ομιλίας του Ράμφου και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή