από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ξέφρενο πάρτυ στο Μαξίμου για την άτακτη φυγή του Μητσοτάκη - Οι offshore, οι σύμβουλοι και ο Παναμάς

Πάρτυ

Πάρτυ

Μαξίμου: Στη ΝΔ προσέτρεξαν σε έμπειρα στελέχη τους για συμβουλές διαχείρισης κεφαλαίων μέσω Παναμά
Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016

Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία την οποία κατηγορεί ότι επέλεξε το δρόμο της άτακτης φυγής και την πολιτική αντιπαράθεση από την ασφάλεια του γραφείου τύπου της Συγγρού εξαπολύει η κυβέρνηση.

 

Όπως σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, αφότου η ΝΔ επιδόθηκε σε ένα θέαμα δημιουργίας εντυπώσεων ζητώντας επιτακτικά τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, όταν αυτή συνήλθε και υπερψήφισε σχεδόν ομόφωνα τη γενική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα στην αλλοδαπή, η ΝΔ επέλεξε το δρόμο της άτακτης φυγής και την πολιτική αντιπαράθεση από την ασφάλεια του γραφείου τύπου της Συγγρού.

 

«Ή ίσως έσπευσαν να ρυθμίσουν υποχρεώσεις που τους προέκυψαν λόγω της ψήφιση του ασυμβίβαστου αυτού ή προσέτρεξαν σε έμπειρα στελέχη τους για συμβουλές διαχείρισης κεφαλαίων μέσω Βρετανικών Παρθένων Νήσων και Παναμά» αναφέρουν με νόημα από το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι τώρα «επιχειρούν να ανασυνταχτούν πίσω από ερωτήσεις. Ωστόσο, ξεχνούν ότι είναι αυτοί που χρωστούν απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Απαντήσεις για τις εξωχώριες οικονομικές τους δραστηριότητες, απαντήσεις αν οι μεταρρυθμίσεις που προτείνουν είναι σαν τις απολύσεις σχολικών φυλάκων και τις καταργήσεις ανταποδοτικών οργανισμών, όπως η Δημοτική Αστυνομία, που προκάλεσαν αντιδράσεις ακόμη και του δημάρχου Αθηναίων»

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή