από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άγρια επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Κώστα Καραμανλή

Ο Κώστας Καραμανλής και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Κώστας Καραμανλής και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πρωτοφανής επίθεση
Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016

Μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της κυβέρνησης Καραμανλή, σχετικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, εξαπέλυσε μέσα από την εκπομπή του στο Kontra Channel, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, ενώ παρουσίαζε τις προτάσεις του για την αγορά βιβλίων μέσω τηλεμάρκετινγκ, εξήγησε ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και η εκλογική του νίκη τον Γενάρη του 2015 δεν ήταν τόσο γιατί είχε δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα υπέρ του αλλά γιατί ο κόσμος ήθελε να τιμωρήσει την Νέα Δημοκρατία για την οικονομική κατάρρευση της χώρας. «Δικαίως ως έναν κάποιον βαθμό» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «γιατί και εμείς, η Νέα Δημοκρατία έχει ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας.

 

Και ήθελε να μας δει ο λαός να πέφτουμε». «Όπως τα παιδιά ξεχνάνε γρήγορα έτσι και οι Έλληνες ξεχνάνε γρήγορα», είπε αμέσως μετά, σπεύδοντας να εξηγήσει πως «όταν έγινε η χρεοκοπία μας 6 Μάη του ’10 και μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο επί Γιώργου Παπανδρέου, όπου εκεί θυμίζω πως ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου στην εξουσία; Κατεβήκαμε στις εκλογές του Οκτωβρίου του ’09 με τον Καραμανλή να λέει δεν έχουμε λεφτά, πρέπει να παγώσω μισθούς και συντάξεις και προσλήψεις στο δημόσιο για να μην μπούμε στο στόχαστρο των αγορών και τον Παπανδρέου να λεέι «λεφτά υπάρχουν, δεν χρειάζεται καμιά περικοπή και καμιά θυσία». 

 

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή