από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΒΡΩΜΙΚΗ επίθεση από την Μαύρη Δεξιά (εφημερίδα Δημοκρατία) στον Τσίπρα

Μαύρη Δεξιά

Μαύρη Δεξιά

Αήθης επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό από τα παράκεντρα της Μαύρης Δεξιάς
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016

Όταν ήμασταν στο πανεπιστήμιο συζητούσαμε ειρωνικά για τις "απεριόριστες δυνατότητες του γαλάζιου εγκεφάλου", όταν δεν συζητούσαμε, τουλάχιστον, για ανήθικα μέσα που παραδοσιακά χρησιμοποιεί η Δεξιά για να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Χρόνια μετά φαίνεται ότι εκείνες οι συζητήσεις επιβεβαιώνονται απόλυτα. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Χθες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε μία συνομιλία του εκδότη Τάσου Καραμήτσου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για κάποια βιβλία, ενός γιατρού, επιχειρώντας να εμπλέξει το πρόσωπο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, επειδή απλά αναφέρθηκε το όνομά του σε σχέση με την περίοδο του 2012 και την εκλογική έκρηξη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν ξέρουμε τι βιβλία είναι αυτά ή ποιος ήταν ο γιατρός που αναφερόταν στη συνομιλία, αλλά από την αντίδραση του Μαρινάκη και τα όσα λέει ο Καραμήτσος φαίνεται ότι ουδεμία σχέση έχει ο Αλέξης Τσίπρας με την υπόθεση. Ψιλά γράμματα αυτό για την προπαγάνδα της Μαύρης Δεξιάς.

Τώρα για τα βιβλία και για τους γιατρούς, ας τα βρουν μεταξύ τους οι εφοπλιστές, οι εκδότες ή οι αρμόδιοι. 

Σήμερα, η γνωστή ακροδεξιά εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", δίνει συνέχεια πραγματοποιώντας αήθη επίθεση με αφορμή την δήθεν αποκάλυψη εμπλέκοντας το πρόσωπο του πρωθυπουργού. 

Και μιλάνε οι φωστήρες της δημοσιογραφίας "για εκκωφαντική σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου" ρωτώντας "τι είναι αυτό;", δηλαδή το ηχητικό ντοκουμέντο που υπέκλεψαν οι κοριοί της ΕΥΠ. 

Δεν καταλαβαίνουν ή παίζουν κάποιο βρώμικο παιχνίδι; Ή και τα δύο μαζί.  

 

Λοιπόν για να εξηγούμαστε: 

Ο Καραμήτσος μιλάει για τον Αλέξη Τσίπρα το 2012, όταν το Πρώτο Θέμα και η διαπλοκή είχαν κηρύξει άγριο πόλεμο κατά του σημερινού πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ (Ποιος δεν θυμάται τα πρωτοσέλιδα του Πρώτου Θέματος εκείνης της περιόδου;). Ποιος δεν θυμάται επίσης ότι οι σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν τεταμένες.  Επιστρέφοντας στη συνομιλία: Ο Καραμήτσος συνεχίζει και μιλάει για κάποια βιβλία. Ο Μαρινάκης δεν καταλαβαίνει ή του προκαλεί εντύπωση η απότομη μετάβαση από τον "Τσίπρα" στα "βιβλία" και ρωτάει "για τον Τσίπρα;", για να λάβει την απάντηση ότι "όχι, για τον γιατρό" ή για την ακρίβεια " όχι λέω ο γιατρός ο φίλος μου...". Μιλάμε για την εποχή της απόλυτης στήριξης του Πρώτου Θέματος και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.  

 

Τώρα αν ο γιατρός είναι ο Θάνος Ασκητής ή κάποιος άλλος δεν το γνωρίζουμε. Αν τα βιβλία είναι ιατρικού περιεχομένου ή αφιέρωμα στη... Μαύρη Θάλασσα, ούτε αυτό το γνωρίζουμε.

 

Σίγουρα πάντως με τα βιβλία ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σχέση. Με αυτά τα βιβλία, της συνομιλίας διότι κατά τα λοιπά ο πρωθυπουργός διαβάζει.

 

Η ακροδεξιά εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", λοιπόν, χρυσαυγιτίζει επικίνδυνα (Έχει και το αγαπημένο της παιδί τον Φαήλο Κρανιδιώτη). Και δεν μπορεί να κατανοήσει ή δεν θέλει να καταλαβαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση. Και αν δεν το καταλαβαίνει σημαίνει ότι παίζει βρώμικα παιχνίδια συνειδητά. Αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο. Μόνο εφοπλιστές, εκδότες και γιατρούς. Και από αυτά γνωρίζουν καλά εκεί στη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ". 

 

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή