από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ η Τσικρίκα - Την θέλει σαν τρελός ο Μητσοτάκης

Η Ευαγγελία Τσικρίκα στη ΔΕΘ

Η Ευαγγελία Τσικρίκα στη ΔΕΘ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο - Γιατί θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τσικρίκα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα σαν τρελός
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε η δοσμένη από τον Δημήτρη Κοντομηνά ερώτηση στην δημοσιογράφο του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, την οποία απηύθυνε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ούτε η οικοδόμηση του προφίλ της που ακολούθησε και συνεχίζεται.

"Συγκλόνισε", "συγκίνησε" και άλλα ρήματα χρησιμοποιήθηκαν από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και την επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για να χτιστεί μέσα σε λίγα 24ωρα το προφίλ της Ευαγγελίας Τσικρίκα. Ταυτόχρονα, η διαπλοκή εξαπέλυσε με λύσσα επίθεση σε όποιον ανέδειξε τις σχέσεις που έχει με τη Νέα Δημοκρατία. Μέχρι και στην Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε η Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες τα συγχαρητήρια όλων εκείνων των κύκλων και των στοιχείων που τα προηγούμενα χρόνια ενεργοποιούσαν τον κοινωνικό αυτοματισμό, που βάφτιζαν τις πολιτικές των απολύσεων "μεταρρυθμίσεις" και "αναγκαιότητα" και που εκδήλωναν τη σαδιστική τους διάθεση και εξέφραζαν της αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές τους ιδεοληψίες απέναντι σε μία κοινωνία που αγωνίζεται.

Δέχεται τα συγχαρητήρια όλων εκείνων που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Όμως, τι έκανε η Τσικρίκα πέραν του αναμασήσει την προπαγάνδα της διαπλοκής ότι δήθεν "η κυβέρνηση κλείνει τα κανάλια";. Ποια κανάλια; Αυτά που δεν είχαν άδεια; Ποια επιχείρηση μπορεί και λειτουργεί σε προηγμένη χώρα δίχως άδεια; Και που ήταν όλοι οι σημερινοί "προστάτες" των εργαζομένων στην κρίση που έχει χτυπήσει την πόρτα των ΜΜΕ πάνω από μία δεκαετία τώρα;  

Πάμε, όμως, στις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως μαθαίνουμε τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει την Ευαγγελία Τσικρίκα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρεί ότι θα συμβολίσει με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα που δίνει ο ίδιος και το κόμμα του στη μάχη υπέρ της διαπλοκής και για την προάσπιση των συμφερόντων της παρασιτικής μιντιακής ολιγαρχίας που τόσο έχει ταλαιπωρήσει αυτόν τον τόπο. Εξάλλου η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως σύμφωνη με την ξεδιάντροπη χρήση από την πλευρά των καναλαρχών των εργαζομένων ως ασπίδας για τα συμφέροντά τους. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο πρόσωπο από την Τσικρίκα. Τίποτα δεν έχει συμβεί τυχαία. Εξάλλου, όπως μαθαίνουμε, η κυρία Τσικρίκα πρόσκειται πολιτικά στον χώρο της ΝΔ. 

Κρατείστε αυτό το ρεπορτάζ για τις εκλογές, που βέβαια θα αργήσουν να γίνουν, αφού έχει καταστεί πλέον απολύτως σαφές ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.  

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή