από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΡΟΥΚΕΤΕΣ από τον Πολάκη πρωί, πρωί στον ΑΝΤ1 και αντίδραση του πανικόβλητου Άδωνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης

Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο παπαδάκη μίλησε ο  αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας.

Ο κ. Πολάκης πρόσθεσε ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν ελλείψεις στα φάρμακα, ενώ ακολούθησε έντονη συνομιλία με τον συνεργάτη του Γιώργου Παπαδάκη, Ντίνο Σιωμόπουλο, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του, καταγγέλλοντας προς τον αναπληρωτή υπουργό μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη ασθενοφόρου.

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που έχει με την ΠΟΕΔΗΝ και τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο ο κ. Πολάκης σημείωσε:

«Μάλλον ζήλεψε τον κ. Γλύξμπουργκ  που είχε αποκαλέσει κάτι αντίστοιχες μέρες πριν από 50 χρόνια, μιάσματα τους κομμουνιστές».

Κατηγόρησε επίσης την ΠΟΕΔΗΝ για «οχετό ψεμάτων για τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της υγείας», αναφορικά με το άρθρο του guardian.

«Την καταστροφή που προκάλεσαν οι προηγούμενες δύο κυβερνήσεις προσπαθεί να τη φορτώσει στην σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με έναν εξοργιστικά χυδαίο τρόπο» επεσήμανε ο κ. Πολάκης.

Λίγη ώρα μετά την συνέντευξη ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε μέσα από το Twitter τα όσα δήλωσε ο κ.Πολάκης.«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κανένα επιπλέον σχόλιο....ο άνθρωπος είναι ευχαριστημένος», έγραψε ο Γεωργιάδης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή