από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Φοβερές αποκαλύψεις από τον Πολάκη για το πάρτι στην Υγεία - Ποιοι δεν θα κοιμούνται ήσυχοι - «Βρυκόλακας ο Σημίτης» (BINTEO)

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης

Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017

Μαυσωλείο της διαφθοράς  χαρακτήρισε την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ ο Παύλος Πολάκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής. "Να μην ελέγξουμε τον πρόεδρο του, ή το κτίριο; ή την προγραμματική σύμβαση ΚΕΕΛΠΝΟ - ΟΚΑΝΑ. Να μην δούμε τις κάμερες για τη γρίπη; Λήθη στο παρελθόν; Να μην δούμε την απευθείας ανάθεση στο ΣΚΑΙ; Γι' αυτό ο ΣΚΑΙ βγάζει του Μαραντζίδη τις δημοσκοπήσεις, του ΠΑΜΑΚ" τόνισε ο αναπλ.υπουργός Υγείας.

Πρώτη φορά γίνεται εξεταστική για την υγεία και αυτό γιατί δεν μας έχουν στο χέρι. Βοούσε ο τόπος από εκατοντάδες δημοσιεύματα και τα θάψατε όλα. Από το 1981 ως το 2010 δόθηκαν 265 δισ ευρώ στην υγεία και από αυτά το 60% ήταν δημόσια και το 40% ιδιωτική δαπάνη. Από αυτά ήταν μαύρο χρήμα, υπερτιμολόγησης, ληστείας του ελληνικού λαού και αυτό έγινε με τις ευλογίες της πολιτικής εξουσίας που κυβέρνησε τον ελληνικό λαό" υπογράμμισε μιλώντας ο Παύλος Πολάκης για να συμπληρώσει "Δεν μοιάζουμε βρε... το καταλαβαίνεις; Δεν είμαστε σαπισμένοι. Όταν θα βγείτε σε καμιά 20αριά χρόνια μας ελέγχετε τότε".

"Να μην έλεγξουμε τη Novartis, το σκάνδαλο με φάρμακο του φάιζερ, το ίδιο έγινε και με το φάρμακο για τον ιό του Νείλου. Οι βηματοδότες στην Ελλάδα ήταν 6.500 ευρώ και στην Ευρώπη 1.200, ενώ ανέφερε και πολλά άλλα παραδείγματα όπως για ορθοπεδικά υλικά" τόνισε μεταξύ άλλων.

«Η μισή φαρμακευτική δαπάνη επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν μαύρο χρήμα. Κάποιος φταίει. Ποιος το διοργάνωσε;», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Για κοινωνικό φαινόμενο μίλησε κάποιος βρυκόλακας (σ.σ. Σημίτης) που βγήκε από την ντουλάπα σχετικά με τη διαφθορά. Ναι, αλλά κάποιος τη καθοδηγούσε. Θα μας απαντήσει κανείς για τα σκάνδαλα; Δεν πρέπει να τα διερευνήσουμε; Με αυτά παράσιτα θέλει να κυβερνήσει ξανά ο Μητσοτάκης;»

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός υγείας χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ως μαυσωλείο της διαφθοράς και offshore της κυβερνήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στη Novartis και στο «Ερρίκος Ντυνάν».

«Να μην ελέγξουμε τον πρόεδρο του, ή το κτίριο; ή την προγραμματική σύμβαση ΚΕΕΛΠΝΟ – ΟΚΑΝΑ. Να μην δούμε τις κάμερες για τη γρίπη; Λήθη στο παρελθόν; Να μην δούμε την απευθείας ανάθεση στο ΣΚΑΙ; Γι’ αυτό ο ΣΚΑΙ βγάζει του Μαραντζίδη τις δημοσκοπήσεις, του ΠΑΜΑΚ», είπε στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και μίλησε για νούμερα: «Πρώτη φορά γίνεται εξεταστική για την υγεία και αυτό γιατί δεν μας έχουν στο χέρι. Βοούσε ο τόπος από εκατοντάδες δημοσιεύματα και τα θάψατε όλα. Από το 1981 ως το 2010 δόθηκαν 265 δισ ευρώ στην υγεία και από αυτά το 60% ήταν δημόσια και το 40% ιδιωτική δαπάνη. Από αυτά ήταν μαύρο χρήμα, υπερτιμολόγησης, ληστείας του ελληνικού λαού και αυτό έγινε με τις ευλογίες της πολιτικής εξουσίας που κυβέρνησε τον ελληνικό λαό. Οι βηματοδότες στην Ελλάδα ήταν 6.500 ευρώ και στην Ευρώπη 1.200».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης είπε: «Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες. Πρέπει να βρεθεί η διαδρομή του μαύρου χρήματος. Κάποιοι να κοιμούνται ανήσυχοι».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή