από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ΔΙΕΣΥΡΕ με στοιχεία την Ασημακοπούλου που μίλησε χωρίς ντροπή κατά της Ελλάδας

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Πέμπτη, 11 Μάιος 2017

Σήμερα, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος για την Ενιαία Ψηφιακή Αγορά, Αντρους Ανσιπ, συμμετείχε στις σχετικές εργασίες της Βουλής.

Ε, λοιπόν, η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τον μάλωσε που έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τις επιδόσεις της οικονομίας (Δείτε ΕΔΩ)! Αλλά δεν σταμάτησε σε αυτό:

Στο ΒΙΝΤΕΟ που θα δείτε παρακάτω η βουλευτής της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου δηλώνει «έκπληκτη» που ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Αντρους Ανσιπ, έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την πορεία της Οικονομίας! Απίστευτο; Δεν διαβάσατε ακόμη τίποτα.  Δεν διστάζει, μάλιστα, να «επιπλήξει» τον Αντρους Ανσιπ, που δεν της δείχνει «αμέριστη προσοχή», όπως ανέφερε, την ώρα που μιλά. Προκαλώντας εμφανή αμηχανία στον Επίτροπο...

Στο ίδιο ΒΙΝΤΕΟ , η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφέρει πως η Ελλάδα είναι ουραγός στα θέματα ψηφιακής πολιτικής και ότι η χώρα κατέχει την 26η θέση στο δείκτη DESI (που μετράει τις ψηφιακές επιδόσεις των "28" της Ε.Ε.), για το οποίο -κατά την ίδια- δεν μπορεί να μας δώσει συγχαρητήρια ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν. Χωρίς ντροπή, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είπε ψέμματα.

O Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Άντρους Άνσιπ της απαντά (στη δευτερολογία του) ότι η Ελλάδα βελτίωσε τις επιδόσεις της το προηγούμενο έτος κατά 8,6% (η 4η καλύτερη επίδοση μεταξύ των 28 της Ε.Ε.)!

Με άλλα λόγια, ο ίδιος ο επίτροπος κατέστησε σαφές ότι η όποια κακή εικόνα προήλθε από τα προηγούμενα χρόνια και από τη διακυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ότι μόνο τώρα η Ελλαδα τα πάει καλά και πρωταγωνιστεί.

Η βουλευτής της ΝΔ, επίσης Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ισχυρίζεται πως τα έργα που ανακοίνωσε εχθές το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ανάπτυξη εθνικού ευρυζωνικού δικτύου νέας γενιάς δεν έχουν εγκριθεί. 

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό που είχε η βουλευτής της ΝΔ. Τα έργα εγκρίθηκαν εχθές, Τρίτη. Με λίγα λόγια η κυρία Ασημακοπούλου ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή