από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΣΟΚ για Μητσοτάκη η δήλωση ευρωβουλευτή της ΝΔ: «Είμαστε αυτοκαταστροφικοί. Είναι θείο δώρο ο Ιβάν Σαββίδης»

Ιβάν Σαββίδης και Κυριάκος Μητσοτάκης

Ιβάν Σαββίδης και Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρασκευή, 12 Μάιος 2017

 

Δήλωση ΒΟΜΒΑ από τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Ζαγοράκη, υπέρ του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δέχεται καθημερινά τα βέλη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται ότι η γραμμή στη Νέα Δημοκρατία κάθε άλλο παρά ενιαία είναι.

Για τον νυν μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια να κάνει: «Ο Σαββίδης είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ΄ επέκταση στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε καλύτερη "καραμπόλα" για μένα, ειδικά εκείνη την περίοδο που άλλαζε το φορολογικό σύστημα στο ποδόσφαιρο. Η εφορία από το 23% πήγε στο 45%. Γι΄ αυτό και τότε έπρεπε να κάνουμε πωλήσεις παικτών. Κι ήρθε ένας άνθρωπος, με τον οποίο βρεθήκαμε τυχαία, του είπα αλήθειες, κάθισε κάτω και ξεσκόνισε όλα τα βιβλία για πέντε μήνες και τελικά ανέλαβε».

Και ο ευρωβουλευτής κατέληξε: «Σιγά-σιγά άρχισε να βάζει χρήματα, έβαλε και τεχνογνωσία και πλέον αρχίζει η απόσβεση. Ακόμη δεν έχει πάρει πίσω κάτι από αυτά που έδωσε. Αυτό που φοβάμαι, όμως, είναι... εμάς. Είμαστε αυτοκαταστροφικοί. Είναι θείο δώρο ο Ιβάν».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή