από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Με ένα ντροπιαστικό παραλήρημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει το μάτι στη ναζιστική Χρυσή Αυγή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017

Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα του Politico σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης» σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως αυτές γίνονται ενώ συνεχίζεται η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημάνει πως «σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η ΧΑ είναι σαν να μην υπάρχει, ενώ, παρά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, εργαζόμενους, συνδικαλιστές, αντιφασίστες, τα τελευταία χρόνια "η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την αριστερά"».

«Για λίγες ψήφους από τα ακροδεξιά, ο κ. Μητσοτάκης ξεχνάει, όχι μόνο τις επικλήσεις περί φιλελευθερισμού, αλλά ακόμα και τις βασικές αξίες της δημοκρατίας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ο προεδρος της ΝΔ δήλωσε στο Politico ότι η ναζιστική Χρυσή Αυγή “δεν αποτελεί κίνδυνο…”. Μάλιστα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ότι ” η μοναδική βία που εκδηλώνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά"

Προφανώς στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν υπέπεσε ούτε η δολοφονία Φύσσα, ούτε η ανεξέλεγκτη δράση των ταγμάτων εφόδου της ναζιστικής συμμορίας.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή