από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πανικός στο ΠΑΣΟΚ από το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα - Τσιρίδες από το γραφείο της Φώφης που πούλησε το κόμμα στη Δεξιά

Η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά

Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017

Πανικός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, ανήμερα της επετείου της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε ντελίριο πανικού απαντά με ύβρεις στον Αλέξη Τσίπρα, αφού έχοντας πουλήσει το Κίνημα στη Δεξιά βρίσκεται σε στρατηγικά αδιέξοδα. 

«Λαθρέμπορο ελπίδας» χαρακτηρίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «η προσπάθειά του να εμφανιστεί ως νέος Ανδρέας Παπανδρέου δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι ύβρις».

«Ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη των αξιών, τον άνθρωπο που έφερε την εθνική συμφιλίωση και έκανε το αίτημα της αλλαγής πράξη», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η κ. Γεννηματά. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καταλογίζει πανικό στον κ. Τσίπρα «μπροστά στην αναγέννηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς», ενώ σημειώνει ότι ο πανικός αυτός, τον οδηγεί στο να εκτίθεται περισσότερο. «Την λαϊκή καταδίκη όμως δεν θα την γλιτώσει», καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Είχε προηγηθεί το άρθρο του κ. Τσίπρα στην εφημερίδα Documento, όπου ο Πρωθυπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο Ανδρέας Παπανδρέου δέχτηκε τα σφοδρά πυρά του κατεστημένου της εποχής, ως «λαϊκιστής», «λαοπλάνος», «ψεύτης», «επενδυτής σε απάτες και αυταπάτες», ενώ τόνισε πως η αλήθεια είναι ότι «διέθετε το πολιτικό αισθητήριο να διαγνώσει την ιστορική στιγμή της Μεταπολίτευσης, τα ζητούμενα και τις μεγάλες δυνατότητες που αυτή άνοιγε». «Από το κόμμα της αλλαγής περάσαμε στην αλλαγή του κόμματος», επεσήμανε εξάλλου, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή